top of page
Teenage Girl_edited_edited.jpg

T.E.M.A.

pentru

viata

PREIA CONTROLUL

asupra TA si a vietii tale

Programul Hranitor dedicat ADOLESCENTILOR

05 (1).png

Ce este T.E.M.A.?

Training-ul Hranitor care te sustine ca TU sa:

1. Ai controlul asupra ta si a vietii tale


2. Te gestionezi emotional & mental


3. Iti indeplinesti obiectivele


4. Iti construiesti relatii hranitoare

Male Teenager

Overview

12 SAPTAMANI


Program intensiv de training pentru cresterea abilitatilor de gestionare eficienta emotionala si mentala destinat adolescentilor (liceeni si studenti).​

Programul integral T.E.M.A. @Hranitor asigura o excelenta fundatie pentru dezvoltarea emotionala si relationala a adolescentilor. Ulterior parcurgerii etapei 1. Fundatie, se poate opta pentru continuarea cu modulele avansate, insa NU este obligatoriu.


Pentru inceput, este incurajata participarea la programul introductiv de Fundatie si deciderea ulterioara daca se doreste participarea la programul avansat.

*Grupele se formeaza in functie de disponibilitatea pentru participare in persoana / online sau de dimineata / dupa-amiaza.

tim-bogdanov-4uojMEdcwI8-unsplash_edited_edited_edited_edited.jpg

Succesul*

in viata

depinde, in primul rand, de cat de bine ma pot gestiona emotional & mental PE MINE, indiferent de unde pornesc si unde imi doresc sa ajung.

*indiferent de ce inseamna succesul in viata pentru tine - ca vrei sa aduci o contributie majora la dezvoltarea umanitatii, sa ai o familie frumoasa, sa ai o cariera de succes, sa-ti intemeiezi un business prosper sau orice altceva.

Vreau sa nu ma mai simt asa de neputincios in fata provocarilor pe care le intampin si sa imi cresc capacitatea de a-mi construi viata pe care o doresc.

Smiling Student_edited_edited.jpg

Lasa in urma

- Neincrederea in capacitatile tale

- Neputinta in fata emotiilor

- Incapacitatea de a te motiva

- Lipsa de actiune in directia dorita

- Critica interioara si auto-sabotarea

- Confuzia in legatura cu ce simti

- Neclaritatea asupra ce ai nevoie

_edited_edited_edited.jpg

Obtine

- Imputernicire in fata provocarilor

- Puterea de a-ti gestiona emotiile

- Capacitatea de a te intelege

- Sens, directie si putere de a face

- Sustinere interioara

- Claritate asupra ce ai nevoie

- Intelegere a ceea ce simti

Pe scurt, despre ce este T.E.M.A. pentru viata

SIMT

Stapanirea emotiilor

Esti in contact cu trairile tale interioare, nu iti inabusi nesanatos emotiile si nici nu le lasi sa preia controlul asupra ta.

GANDESC

Controlul mintii

Iti observi si gestionezi gandurile astfel incat ele sa iti serveasca scopului propus si poti sa renunti la tiparele mentale limitative.

VREAU

Abilitatea de a te motiva

Iti este clar ce vrei, iti stabilesti obiective realizabile si ai motivatia interioara necesara pentru a le implementa.

FAC

Puterea de a face

Actionez pas cu pas in directia care este buna pentru mine si cara ma duce mai aproape de ceea ce imi doresc sa realizez.

Pe ce se bazeaza?

Pilonii inteligentei emotionale

Cunoastere de sine, relationare sociala benefica, management personal si dezvoltarea abilitatilor de relationare sanatoasa.

Resurse esentiale din neurostiinte

Intelegerea si imprietenirea cu propriul sistem nervos si resursele esentiale pentru gestionarea reactivitatii creierului emotional.

Practici contemplative validate stiintific

Tehnici solid studiate in cercetare si validate stiintific pe termen lung cu efecte benefice asupra reglarii emotionale si dezvoltarii personale.

Psihologia dezvoltarii umane

Selectie riguroasa de instrumente de crestere a motivatiei personale care promoveaza si sustin pe termen lung evolutia personala.

Proiectul reuneste resurse esentiale si deosebit de riguros selectate din:

Neurocercetare, Teoria Polivagala (Stephen Porges), Experientierea Somatica (Peter A. Levine), teoriile atasamentului si Terapia Centrata pe Emotii (Sue Johnson), Triunghiul Dramatic al lui Karpman (iesirea din dinamica persecutor-victima-salvator), comunicare non-violenta (Marshall Rosenberg), tehnici de lucru cu corpul (yoga), tehnici de respiratie, tehnici contemplative traditionale validate stiintific (mindfulness si meditatie), auto-compasiune (Kristin Neff, Cris Germer, Thom Bond si altii), coaching, dezvoltare personala si psihologie.

Cum functioneaza?

Programul este bazat pe dezvoltarea abilitatilor de gestionare emotionala si mentala si cuprinde resurse si strategii deosebit de eficiente pentru a vedea imediat rezultate si sa le poti aplica de indata in viata ta.

Doing Homework_edited.jpg
Students in Classroom_edited_edited.jpg
Teenager_edited.jpg

1. Invat

Strategii care chiar functioneaza

Explicate clar, usor de implementat si care sunt validate stiintific ca functioneaza real si te pot sustine sa-ti indeplinesti obiectivele.

2. Exersez

Tehnici deosebit de eficiente

Inca de la prima sesiune o sa poti aplica tehnicile si instrumentele invatate si sa vezi imediat rezultate pozitive in viata ta.

3. Transform

Tiparele vechi

Pas cu pas incepi sa schimbi vechile tipare cu obiceiuri pentru succes care iti sustin progresul si transformarea personala.

PRESELECTIE

Etapa 1. Fundatie

Grupa noua din 5 Octombrie 2022

Etapele programului integral

Program solid de transformare personala structurat pe 3 etape de cate 12 saptamani de lucru sustinut si 2 pauze de integrare intre etape.

PARTICIPAREA LA TOATE CELE 3 ETAPE NU ESTE OBLIGATORIE.

1. FUNDATIE

Baza esentiala pentru auto-gestionarea personala

12 intalniri saptamanale pentru cunoasterea, exersarea si implementarea unei fundatii solide pentru dezvoltarea abilitatilor de auto-gestiune emotionala si mentala.

2. AVANSAT

Necesara participarea la programul de Fundatie

12 intalniri saptamanale pentru intelegerea avansata a cerintelor necesare pentru evolutia emotionala si mentala si explorarea instrumentelor avansate de maturizare.

Din ianuarie 2023

3. INTEGRAT

Exclusiv pentru participantii la programele Fundatie & Avansat

12 intalniri saptamanale pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung a noilor obiceiuri de auto-gestionare personala si prevenirea revenirii la tiparele daunatoare evolutiei personale.

Din aprilie 2023

NU ESTE OBLIGATORIE participarea la etapele 2. Avansat & 3. Integrat

Te dezvolti emotional si mental ca sa poti avea control asupra ta

si a vietii tale

Ce facem in:

ETAPA 1.

FUNDATIE

Concret, programul pas cu pas

12 saptamani

1. FUNDATIA T.E.M.A. @Hranitor

Integram reperele dupa care urmeaza sa ne ghidam in grup pe parcursul calatoriei de descoperire de sine si evolutie personala pornind de la valorizarea neconditionata a fiecarui membru al grupului.

2. PUTEREA PREZENTEI

Incepem sa exploram cea mai importanta abilitate care ne sustine pe drumul catre cresterea rezilientei emotionale si mentale, si anume, capacitatea de a fi atenti la trairile si gandurile noastre in timp real.

3. LUCRUL CU GANDURILE

Invatam sa ascultam dialogul interior, descoperim vocea critica, identificam tiparele personale de gandire care ne saboteaza evolutia si dobandim instrumente noi de gestionare a gandurilor. 

4. LUCRUL CU EMOTIILE

Invatam cum sa intram in contact cu trairile interioare, cu sentimentele noastre si invatam sa distingem emotiile pe care le simtim, sa avem claritate asupra lor si sa ne sustinem in momentele de suferinta.

5. DEPASIREA CREDINTELOR LIMITATIVE

Facem exercitii de identificare a credintelor limitative care ne stau in calea evolutiei si care ne limiteaza alegerile si actiunile benefice pentru construirea unei vieti implinite si exersam noi credinte suportive.

6. IESIREA DIN VICTIMIZARE

Invatam sa recunoastem si sa iesim din dinamicile persecutor-victima-salvator care perpetueaza esecurile, conflictele interioare si relationale si ne asumam responsabilitatea personala cu determinare.

7. STABILIREA LIMITELOR SANATOASE

Invatam cum sa stabilim limite sanatoase, atat in relatia cu sine, cat si in relatiile cu ceilalti, invatam sa ne ingrijim de ele pentru a ne asigura ca sunt respectate si ce putem face atunci cand sunt incalcate.

8. GESTIONAREA ACTIVARILOR EMOTIONALE

Avansam in procesul de cunoastere de sine si incepem sa ne identificam sensibilitatile care ne pot destabiliza si invatam tehnici de scadere a reactivitatii fara a ne suprima nesanatos emotiile.

9. IDENTIFICAREA SI INDEPLINIREA NEVOILOR

Dobandim claritate asupra nevoilor noastre si invatam cum sa ne asumam responsabilitatea pentru indeplinirea lor, atat atunci cand depind de noi, cat si atunci cand indeplinirea lor depinde de ceilalti.

10. PRELUAREA CONTROLULUI ASUPRA TA

Invatam fundamentele neurostiintifice ale functionarii creierului emotional si descoperim componentele esentiale pentru a ne putea mentine intr-o stare optima de functionare si a avea control asupra noastra.

11. INSTALAREA OBICEIURILOR PENTRU SUCCES

Identificam obiceiurile si comportamentele daunatoare si exersam capacitatea de restructurare a creierului nostru (neuroplasticitatea) pentru a instala noi obiceiuri care sustin evolutia personala.

12. INTEGRAREA PLANULUI DE GESTIONARE EMOTIONALA & MENTALA

Invatam sa ne asumam puterea si responsabilitatea asupra cursului pe care ne dorim sa ne conducem viata si ne echipam cu un plan concret de implementare a pasilor necesari care sa ne sustina progresul.

12 saptamani

program derulat in intalniri saptamanale, online pe Zoom, in format de grup

AGENDA & CALENDAR

Etapa 1. Fundatie

Locuri limitate si selectie atenta a candidatilor

Preselectie participanti​ grupa

cu incepere din

5 OCTOMBRIE 2022

Inscrie-te la preselectie si te contactam pentru detalii si pasii urmatori.

12 Intalniri saptamanale*

Grupa noua din 5 OCTOMBRIE 2022

dimineata / dupa-amiaza

in persoana / online

*grupe disponibile in functie de disponibilitatea ta pentru participare de dimineata / dupa-amiaza, in persoana / on line

EXCLUSIV!

Numai ulterior selectiei si parcurgerii etapei 1. FUNDATIE din programul T.E.M.A. se poate face inscrierea si pentru etapele 2. AVANSAT si 3. INTEGRAT.

Cine te ghideaza pentru ca tu sa-ti faci bine T.E.M.A. pentru viata

IMG_6370.JPG

Andreea Vasiliu

Life Coach | Trainer & Facilitator | Psiholog & Terapeut in formare | Somatic Experiencing (Beg III)

Andreea este fondatoarea Hranitor.ro, creatoarea programului T.E.M.A., coach, trainer si facilitator specializata pe instrumente de auto-reglare psiho-emotionala, somatica, motivatie, imputernicire personala si iesirea din tiparele relationale conflictuale.


Pentru programul T.E.M.A. a selectat si integrat cele mai eficiente resurse si instrumente care stimuleaza maturizarea emotionala, iesirea din tiparele de gandire care saboteaza evolutia personala si inlocuirea lor cu abordari suportive pentru indeplinirea obiectivelor de dezvoltare, buna relationare cu sine si cu ceilalti.


S-a ambitionat ca programul T.E.M.A. sa aibe cel mai inalt potential transformational posibil, iar pentru asta a reunit resursele cele mai relevante, care abordeaza integrat dezvoltarea personala, atat din punct de vedere emotional, cat si mental (top-down & bottom-up) din domeniile cele mai dragi ei, respectiv din:

Neurocercetare, Teoria Polivagala (Stephen Porges), Experientierea Somatica (Peter A. Levine), teoriile atasamentului si Terapia Centrata pe Emotii (Sue Johnson), Karpman Drama Triangle, comunicare non-violenta (Marshall Rosenberg), tehnici de lucru cu corpul (yoga), tehnici de respiratie, tehnici contemplative traditionale validate stiintific (mindfulness si meditatie), auto-compasiune (Kristin Neff, Cris Germer, Thom Bond si altii), dezvoltare personala si psihologie.

Asteptari

Participarea la programul de FUNDATIE asigura o baza esentiala pentru a putea incepe un proces de evolutie personala emotionala si mentala si este deosebit de util chiar daca nu se participa si la etapele ulterioare ale programului integral.


Prin parcurgerea ulterioara a etapelor AVANSAT & INTEGRAT:

- sunt dobandite instrumente avansate de gestiune emotionala si mentala,

- este facilitat procesul de integrare la un nivel mai profund a abilitatilor nou dobandite si

- asigura sustenabilitatea pe termen lung a evolutiei personale.

Grupe disponibile de dimineata / dupa-amiaza, online / in persoana

COMPLETEAZA FORMULARUL de inscriere pentru preselectie si te contactam noi pentru detalii.

Grupa noua din 5 OCTOMBRIE 2022

grupa de dimineata & dupa-amiaza, online / in persoana in functie de disponibilitate.

Pret & inscriere*

exclusiv pentru cei selectati

*ETAPA 1. FUNDATIE

12 saptamani

Atentie, locurile sunt limitate iar inscrierea se poate face exclusiv in urma preselectiei

Preturile afisate sunt valabile pentru Etapa 1 FUNDATIE si nu pentru toate cele 3 etape ale programului.

In limita locurilor disponibile PENTRU INSCRIERI PANA PE 21 SEPTEMBRIE 2022

1200 ron | pret early bird

In limita locurilor disponibile PENTRU INSCRIERI INCEPAND CU 22 SEPTEMBRIE 2022

1500 ron | pret intreg

PRETUL AFISAT INCLUDE: participarea la etapa 1. Fundatie (program 12 saptamani).


Cursantii inscrisi la etapa 1. Fundatie beneficiaza de pret preferential si prioritate la inscriere pentru urmatoarele etape, respectiv, etapele 2. Avansat si 3. Integrat.​

Completeaza formularul pentru a participa la preselectie

Inscrierea in program se poate face EXCLUSIV in urma unei intalniri online de preselectie a participantilor in program.

Formular inscriere PRESELECTIE pentru programul T.E.M.A.

Etapa 1. FUNDATIE (12 saptamani)

Dupa completarea formularului urmeaza sa te contactam pentru detaliile participarii la etapa de preselectie si detalii pentru inscriere.

Teenagers having fun

Asigura-ti locul in program, inscrie-te la preselectie acum!

Teenage Girl_edited_edited_edited.jpg

Pentru adolescenti

Training-ul Emotional & Mental pentru Adolescenti - T.E.M.A. pentru Viata @Hranitor

Program intensiv de dezvoltare personala de grup pentru liceeni si studenti. 

bottom of page