top of page
Yellow Armchair_edited_edited_edited.jpg

Ia un loc

Hranitor

Solicita o sesiune de lucru individuala cu instrumentele Hranitor si dezvoltam impreuna un plan de suport adaptat 100% nevoilor tale personale sau de cuplu.

Sesiuni Hranitoare de dezvoltare emotionala, personala si relationala

Poze DES Platforma (1).png
Happy Couple_edited.jpg

INDIVIDUAL

Sesiuni de lucru individual pentru a asigura o buna relationare fata de sine, dezvoltarea emotionala, auto-sustinerea cu compasiune de sine si sporirea capacitatilor de relationare sanatoasa.

Vezi mai mult

CUPLURI

Sesiuni de lucru pentru cupluri destinate reducerii instrainarii emotionale care faciliteaza intimitatea relationala, reparatia ranirilor din relatia de cuplu si buna comunicare.

Vezi mai mult

Resurse & Instrumente

Lucrul in sesiunile individuale si de cuplu reunesc resurse si instrumente de lucru deosebit de riguros selectate din urmatoarele domenii: 

Neurocercetare, Teoria Polivagala (Stephen Porges), Experientierea Somatica (Peter A. Levine), stiinta atasamentului si Terapia Centrata pe Emotii (Sue Johnson), Developmental Model for Couples (Dr. Ellyn Bader), Triunghiul Dramatic al lui Karpman (iesirea din dinamica persecutor-victima-salvator), comunicare non-violenta (Marshall Rosenberg), tehnici de lucru cu corpul, tehnici de respiratie, tehnici contemplative traditionale validate stiintific, auto-compasiune (Kristin Neff, Cris Germer, Thom Bond si altii), coaching, psihologia schimbarii, a motivarii, dezvoltare personala, emotionala si relationala.

IMG_6370.JPG

Andreea Vasiliu

Consilier de dezvoltare emotionala & relationala | Trainer | Somatic Experiencing (Beg. II)

Andreea este fondatoarea Hranitor.ro, coach, trainer si facilitator specializata pe instrumente de lucru cu corpul, somatica si iesirea din tiparele relationale care perpetueaza dinamicile conflictuale (victima, salvator, agresor). Andreea s-a format in metode de lucru cu instrumente care faciliteaza relaxarea si stabilizarea sistemului nervos folosind tehnici din stiinta atasamentului, Somatic Experiencing (nivel SE Beg. II), Teoria Polivagala si prectici contemplative velidate stiintific. Andreea crede cu tarie in capacitatea de evolutie personala si relationala a fiecaruia dintre noi si isi sustine clientii in descoperirea de sine, acceptare si relationare hranitoare, folosind practici validate de reglare emotionala si conectare relationala din stiinta atasamentului.

Te astept la Hranitor

Solicita o programare si haide sa ne cunoastem si sa descoperim cum putem sa stimulam si sa sustinem evolutia ta personala si relationala.

Solicita o programare

Completeaza datele tale mai jos si te contactam pentru a face o programare.

bottom of page